ÇİKOLATALI GATO
Ekim 18, 2008, 5:29 pm | Pasta Tarifleri kategorisinde yayınlandı | Yorum bırakınEtiketler: Çikolata, Çikolatalı Pasta, pasta, Pasta Tarifi, Pasta Tarifleri, pastalar
Malzemeler:
6 adet yumurta
150 gr. un
75 gr. çikolata
75 gr. tereyağı
150 gr. un – şeker
75 gr. fındık
Yarım paket vanilya
Yapılışı :
Yumurtalar yumurta tenceresine kırılır. Şeker ilâve edilir. Krem hâline gelinceye kadar çırpılır. Elenmiş un, eritilmiş çikolata, tereyağı, vanilya ilâve edilir. Karıştırılır. Kâğıt yayılmış 25 – 30 cm. çapında yuvarlak kalıba boşaltılır. Fırında pişirilir. Fırından çıkınca soğutulur. Enine iki parçaya kesilir. Şekerli su ile ıslatılır. Çikolatalı krem sürülerek üst üste yapıştırılır. Üzeri kremle süslenir. Kenarlarına krem sürülür. Kıyılmış fındık yapıştırılır.
Daha fazla: Kek Tarifleri, Kek Tarifleri, Kurabiye Tarifleri, Kurabiye Tarifleri, Pasta Tarifleri, Pasta Tarifleri
Yorum Yapın »
WordPress.com'da ücretsiz bir web sitesi ya da blog oluşturun.
Entries ve yorumlar feeds.
Yorum bırakın